Mieneke Bakker

Klik op Mienekes foto om haar fotoboek te bekijken!


Mieneke speelde mee in de volgende voorstellingen:

Sneeuwduister, regie Jan van Opstal. Deze voorstelling ging in première op 20 november 2009 in de Bordenhal (voorheen Derlon Theater).
Diplodocus Deks, van Tom Lanoye, regie Hans Trentelman. Deze locatievoorstelling ging in première op 5 juni 2010 in de ENCI-groeve.
Gevallen van alledaagse waanzin, van Petr Zelenka, regie Domien Van Der Meiren. Deze voorstelling ging in première op zaterdag 23 oktober 2010 in de Bordenhal (voorheen Derlon Theater). 
Klara's affaires, van Dea Loher, regie Hans Trentelman. Deze voorstelling ging in première op 26 maart 2011 in de Bordenhal (voorheen Derlon Theater).
De manke, van Martin McDonagh, regie Arie de Mol. Deze locatievoorstelling ging in première op 18 juni op bedrijventerrein Bosscherveld, Maastricht.
Intensive care 3 a.m., regie Carina Molier. Deze voorstelling ging in première op 15 oktober 2011 in de Bordenhal (voorheen Derlon Theater). 
Dubbel stuk, regie Jan van Opstal en Lieke Benders. Deze voorstelling ging in première op 14 januari 2012 in de Bordenhal (voorheen Derlon Theater).
Een pompstation, van Gildas Bourdet, regie Domien Van Der Meiren. Deze locatievoorstelling ging in première op zaterdag 16 juni 2012 in de Timmerfabriek in Maastricht.
Dwars door Maastricht, regie Jan van Opstal. Deze locatievoorstelling speelde van 10 oktober tot en met 21 oktober, rondom Trefcentrum Wittevrouweveld in Maastricht.
Burgerwacht, regie Jeroen van den Berg. Deze voorstelling ging in première op 16 maart in de Bordenhal (voorheen Derlon Theater). 
Decamerone, van Giovanni Boccaccio, regie Arie de Mol. Deze locatievoorstelling ging in première op 8 juni 2013 in kasteelboerderij Sibberhuuske in Sibbe.
Bruiloft!, van Bertolt Brecht, in samenwerking met De Queeste, regie Domien van der Meiren. Deze locatievoorstelling ging in première op 21 juni 2014 in de Festi-Village in Maastricht.
Alleen in Berlijn, regie Aike Dirkzwager. Deze voorstelling ging in première op 22 november 2014 in de Bordenhal.
Othello, regie Servé Hermans. Deze voorstelling ging in première op 26 juni 2015 in het Openluchttheater Valkenburg.
Iets van troost, regie Michel Sluysmans. Deze voorstelling ging in première op 14 november 2015 in de Bordenhal.