Praktische informatie over onze voorstellingen in de Bordenhal

Adres
Theater de Bordenhal, Plein 1992-15, 6221 KP Maastricht.

Aanvang
avondvoorstellingen 20.00 uur, zondagmatinées 16.00 uur

Openingstijden kassa Bordenhal
Onze kassa is op voorstellingsavonden geopend van 17.00 uur tot aanvang voorstelling. Bij matinees van 14.30-16.00 uur.

Entreeprijzen en betaalmogelijkheden
Klik hier voor de exacte entreeprijzen. Aan de kassa van ons theater kunt u contant betalen, pinnen en betalen met de Podiumcadeaukaart.

Reserveren
Reserveren kan telefonisch op 043-3503050 (maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur, op voorstellingsavonden van 17.00 tot 20.00 uur en bij matinees van 14.30 tot 16.00 uur). U kunt ook een e-mail sturen via de bestelknoppen in de speellijst of direct naar kassa@toneelgroepmaastricht.nl. Gereserveerde kaarten kunnen worden opgehaald op de avond van de voorstelling aan de kassa in Theater de Bordenhal tot een kwartier voor aanvang.

Gasten met een handicap
De huisvoorstellingen zijn toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Geef bij uw reservering aan dat het om een rolstoelplaats gaat. Eén begeleider krijgt een vrijkaartje.
We beschikken momenteel niet over een ringleiding of ir. installatie voor slechthorenden.

Voorstelling uitverkocht
Als een voorstelling uitverkocht is, raden wij u aan op de avond van de voorstelling naar de kassa te bellen vanaf 17.00 uur (bij matinees vanaf 14.30 uur). Dan kunnen wij u een indicatie geven of er kaarten vrij zijn gekomen of kunt u op de wachtlijst worden geplaatst.

Parkeren
Onder Plein 1992 ligt Parkeergarage Céramique Noord van Q-Park. De ingang is aan de Sonnevillelunet. De garage is geopend tot 01.00 uur, na dit tijdstip kunt u niet meer inrijden met de auto, wel uitrijden.

Café Zuid
In de Bordenhal is een grand café, Café Zuid. Het café is geopend van 10.00 tot 01.00 uur en heeft een kleine en grote kaart. Reserveren is mogelijk: 043-3610555.

Stempelkaart
Voor elk kaartje dat u koopt voor een voorstelling van Toneelgroep Maastricht in de Bordenhal (niet op tournee!) krijgt u een stempel op de stempelkaart. Een volle stempelkaart is gratis inwisselbaar voor een volgende entreekaart (met de laagste prijs bij bestellingen van meerdere kaarten). Een stempelkaart is verkrijgbaar aan de kassa in de Bordenhal.

De TGM cadeau bon
Op zoek naar een origineel cadeau? Denk eens aan een cadeaubon van Toneelgroep Maastricht. Deze bonnen ter waarde van 10 of 20 euro zijn verkrijgbaar aan de kassa of via ons kantoor.

Theaterbonnen
U kunt betalen met de PODIUMCadeaukaart. Ook de papieren Theater- en Concertbonnen accepteren wij nog. U kunt niet betalen met Irischeque/ VVV-bon: deze accepteren wij niet.

Praktische informatie over onze voorstellingen op locatie:
De informatie over de locatie is te lezen op de pagina van de voorstelling zelf.